Tekaške vadbe

Vadba je namenjena vsem, tudi začetnikom, s katerimi bomo pretečene metre in kilometre gradili postopoma, z vsemi osnovami pravilne tehnike in izvajanja teka v naravi.

Vaditelj Aleš

Sem Aleš Lindič, profesor športne vzgoje v osnovni šoli in bivši dolgoletni atletski trener v AK Krka Nm. Vodil sem skupino srednje in dolgoprogašev, ki tekmujejo pretežno na stadionih.

Poleg tega se ukvarjam še z rekreacijo, že šesto leto vodim organizirane tekaške vadbe, med drugim tudi že več let let sodelujem pri pripravah na DM tek za ženske, sodeloval sem z zavarovalnico Vzajemna in njihovim Varuhom zdravja in še nekaj podobnimi projekti. S tekom, tekmovalno in rekreativno sem povezan od svojih prvih tekaških korakov leta 2000, sedaj pa bolj kot tekmovalno skrbim za organizacijske in motivacijske nasvete.

Vadbe in urnik

Tekaška vadba v Šmarjeških Toplicah in Novem mestu *Tri lokacije: - Šmarješke Toplice (zbirališče na makadamskem parkirišču pri zunanjih bazenih Term Krka) - Novo mesto (ponedeljek pri parkirni hiša nasproti stadiona Portovald in sreda na parkirišču Picerija Mačkovec) *Strokovno vodena, izkušeni tekači, fizioterapevti in licencirani trenerji *Primerno za začetnike in izkušene tekače *Strukturirana vadba (ogrevanje, glavni del, ohlajanje) *Vse metode vzdržljivostnega teka (neprekinjena, intervalna, fartlek, klanci) *Možnost individualnega tekaškega programa (priprava na izbrano tekaško prireditev) *Skupinske prijave na tekaške prireditve, začetno predavanje, tekaški tabor, organiziran obisk tekaških prireditev *Vse dodatne informacije so na voljo na elektronskem naslovu: lindic.ales@gmail.com. Aleš Lindič, prof. šp. vzgoje

DanLokacijaUraObdobjePosebnosti
PonedeljekParkirna hiša Portoval Nm18:00 - 19:15celo letoIntervali, fartlek metode, več skupin
TorekParkirišče Šmarješke T.18:00 - 19:303. marec - 24. novemberTehnika, vse metode vzdržljivostne vadbe
SredaParkirišče Picerija Mačkovec19:00 - 20:304. marec - 25. novemberDaljši, počasnejši teki, v več skupinah (različen tempo)
ČetrtekParkirišče Šmarješke T.18:00 - 19:305. marec - 26. novemberDve skupini: Začetniki + daljši teki. Poletni premor

*dodatna vadba:organizirani nedeljski daljši teki po predhodnem dogovoru in pred pol maratoni in maratoni
* Spremembe so objavljene v Facebook skupini Tekaška vadba Šmarješke Toplice (odpovedi vadbe, spremembe...)
* Vadnina se plačuje letno (najkasneje do 1.6.2020) ali po posameznem obisku. Letna vadnina znaša 100 eur. Posamičen obisk vadbe znaša 3 eur.
* Člani rekreativnega društva Revoz imajo obiske vadb brezplačne oz. se vpisujejo v evidence na posameznih vadbah.
* Člani Trim klub Krka imajo s potrjenim kartonom 5 vadb (dva kartona, 10x) mesečno brezplačno oz. se vpisujejo v evidence na posameznih vadbah.

Ugodnosti naših članov:

dresi

Dresi

Kvalitetni klubski dresi

popust_ikona2

Popusti

Popust na tekaško opremo

skupinske_vadbe

Skupinske vadbe

Skupinske vadbe in priprave

druzenje_ikona_1

Druženje

Skupni izleti z našimi člani.