Tekaške vadbe

Vadba je namenjena vsem, tudi začetnikom, s katerimi bomo pretečene metre in kilometre gradili postopoma, z vsemi osnovami pravilne tehnike in izvajanja teka v naravi.

Vaditelj Aleš

Sem Aleš Lindič, profesor športne vzgoje na osnovni šoli in bivši dolgoletni atletski trener v AK Krka Nm. Vodil sem skupino srednje in dolgoprogašev, ki tekmujejo pretežno na stadionih.

Poleg tega se ukvarjam z rekreacijo, že dvanajsto leto vodim organizirane tekaške vadbe, med drugim sem tudi več let let sodeloval pri pripravah na DM tek za ženske, sodeloval sem z zavarovalnico Vzajemna in njihovim Varuhom zdravja in še nekaj podobnimi projekti. S tekom, tekmovalno in rekreativno sem povezan od svojih prvih tekaških korakov leta 2000, sedaj pa bolj kot tekmovalno skrbim za organizacijske in motivacijske nasvete.

Vadbe Šmarješke Toplice

Dvanajsto leto zapored bo potekala tekaška vadba v Šmarjeških Toplicah, z zbirališčem na makadamskem parkirišču pri zunanjih bazenih Term Krka. Dobivamo se vsak torek in četrtek ob 18 uri. Vadba je prilagojena in vodena, ob torkih je poudarek na intervalni vadbi, ob četrtkih pa so na programu počasnejši tek, traili po okoliških gričih in travnikih ter začetniška skupina s katerimi pretečene metre in kilometre gradimo postopoma, menjavamo hojo – tek, z vsemi osnovami pravilne tehnike in izvajanja teka v naravi. POZOR! Ob četrtkih je organizirana tudi skupina POHODNIKOV, k v času vadbe (1,5 ure) opravi krajše pohode do okoliških zanimivih lokacij. Pridružite se lahko kadarkoli, brez predhodne prijave. Priporočljivo je imeti s sabo plastenko z vodo, vetrovko ali kakšno vrhnje oblačilo, katerega odložimo po ogrevanju, ter tekaške superge. Vse dodatne informacije so na voljo v Facebook skupini Tekaška vadba Šmarješke Toplice ali preko maila lindic.ales@gmail.com. Se vidimo! Aleš Lindič, prof. šp. vzgoje

DanLokacijaUraObdobjePosebnosti
TorekParkirišče Šmarješke T.18:00 - 19:155. marec-novemberIntervali, fartlek metode, več skupin
ČetrtekParkirišče Šmarješke T.18:00 - 19:307. marec - novemberTrail, tempo teki, pohodništvo, začetniki

*dodatna vadba:organizirani nedeljski daljši teki po predhodnem dogovoru in pred polmaratoni in maratoni
* Spremembe so objavljene v Facebook skupini Tekaška vadba Šmarješke Toplice (odpovedi vadbe, spremembe...)
* Vadnina se plačuje letno (najkasneje do 1.6.2024) ali mesečno ali posamično. Letno - 140 eur, mesečno 30 eur, posamično 5 eur.
* Člani rekreativnega društva Revoz in TRIM kluba Krka se vpisujejo v evidence na posameznih vadbah.
* Člani društva Marathon Novo mesto imajo 14 % popust na letno vadnino.

Ugodnosti naših članov:

dresi

Dresi

Kvalitetni klubski dresi

popust_ikona2

Popusti

Popust na tekaško opremo

skupinske_vadbe

Skupinske vadbe

Skupinske vadbe in priprave

druzenje_ikona_1

Druženje

Skupni izleti z našimi člani.