Tekaške vadbe

Vadba je namenjena vsem, tudi začetnikom, s katerimi bomo pretečene metre in kilometre gradili postopoma, z vsemi osnovami pravilne tehnike in izvajanja teka v naravi.

Vaditelj Aleš

Sem Aleš Lindič, profesor športne vzgoje v osnovni šoli in atletski trener v AK Krka Nm. Vodim skupino srednje in dolgoprogašev, ki tekmujejo pretežno na stadionih.

Poleg tega se ukvarjam še z rekreacijo, že peto leto bom vodil organizirane tekaške vadbe, med drugim tretje leto sodelujem tudi pri pripravah za DM tek za ženske, sodeloval sem z zavarovalnico Vzajemna in njihovim Varuhom zdravja in še nekaj podobnimi projekti. S tekom, tekmovalno in rekreativno sem povezan od svojih prvih tekaških korakov leta 2000, sedaj pa bolj kot tekmovalno skrbim za organizacijske in motivacijske nasvete.

Vadbe in Urnik

Tekaška vadba v dvorani OŠ Šmarjeta

Tretje leto zapored, bo tekaška vadba potekala v športni dvorani OŠ Šmarjeta (vhod zadaj, z rokometnega igrišča), v času od vključno torka 28.11.2017 do petka 02.03.2018. Vadba bo potekala v dveh terminih, torek 18.00-19.00 in petek 17.30-18.30. Namen vadbe v dvorani je razvoj in ohranjanje splošne kondicijske pripravljenosti, s poudarkom na vadbi za moč v obliki krožne vadbe. Vadbam se lahko pridružite kadarkoli, zahteva se točnost (prihod 10min prej), saj so termini v dvorani omejeni in vadba ne more potekati preko dogovorjenega časa. Na voljo so garderobe s tuši, poleg športne opreme in čistih superg je potrebno imeti tudi bidon ali plastenko z vodo. Število vadečih na posamezni termin je omejeno, zato so potrebne pred prijave do zapolnitve mest preko maila: lindic.ales@gmail.com ali tel.: 031 740 829.
Aleš Lindič, prof. šp. vzgoje

DanLokacijaUraObdobjePosebnosti
TorekDvorana OŠ Šmarjeta18:00 - 19:0028. november - 27. februarAtletska abeceda, krožna oblika vadbe moči
PetekDvorana OŠ Šmarjeta17:30 - 18:301. december - 2. marecAtletska abeceda, krožna oblika vadbe moči

* prihod v dvorano vsaj 10 min pred pričetkom v čisti športni obutvi, možnost tuširanja
* število vadečih je zaradi kvalitete vadbe omejeno, zato so pred pričetkom potrebne pred prijave
* vadnina za vse 3 mesece (vse termine) znaša 60 eur. Posamičen obisk vadbe znaša 5 eur.
* morebitne spremembe ažurno objavljene na www.drustvo-marathon.si in Facebook skupini Tekaška vadba Šmarješke Toplice

Ugodnosti naših članov:

dresi

Dresi

Kvalitetni klubski dresi

popust_ikona2

Popusti

Popust na tekaško opremo

skupinske_vadbe

Skupinske vadbe

Skupinske vadbe in priprave

druzenje_ikona_1

Druženje

Skupni izleti z našimi člani.

bool(false)