Tekaške vadbe

Vadba je namenjena vsem, tudi začetnikom, s katerimi bomo pretečene metre in kilometre gradili postopoma, z vsemi osnovami pravilne tehnike in izvajanja teka v naravi.

Vaditelj Aleš

Sem Aleš Lindič, profesor športne vzgoje v osnovni šoli in atletski trener v AK Krka Nm. Vodim skupino srednje in dolgoprogašev, ki tekmujejo pretežno na stadionih.

Poleg tega se ukvarjam še z rekreacijo, že peto leto bom vodil organizirane tekaške vadbe, med drugim tretje leto sodelujem tudi pri pripravah za DM tek za ženske, sodeloval sem z zavarovalnico Vzajemna in njihovim Varuhom zdravja in še nekaj podobnimi projekti. S tekom, tekmovalno in rekreativno sem povezan od svojih prvih tekaških korakov leta 2000, sedaj pa bolj kot tekmovalno skrbim za organizacijske in motivacijske nasvete.

Vadbe in Urnik

Tekaška vadba v dvorani OŠ Šmarjeta

Peto leto zapored, bo tekaška vadba potekala v športni dvorani OŠ Šmarjeta (vhod zadaj, z rokometnega igrišča), v času od vključno torka 03.12.2019 do petka 28.02.2020. Vadba bo potekala v dveh terminih, torek 18.00-19.00 in petek 17.30-18.30. Torkovi termini bodo posvečeni spretnostnim in koordinacijskim poligonom ter krožni obliki vadbe za moč. Ob petkih bo več poudarka pri agilnosti in spretnosti, ki ju bomo izvajali skupaj s športnimi igrami. Vadbam se lahko pridružite kadarkoli, zahteva se točnost (prihod 10 min prej), saj so termini v dvorani omejeni in vadba ne more potekati preko dogovorjenega časa. Na voljo so garderobe s tuši, poleg športne opreme in čiste obutve je potrebno imeti tudi bidon ali plastenko z vodo. Vsi termini vadbe in morebitne spremembe so objavljene na Facebook strani Tekaška vadba Šmarješke Toplice. Se vidimo!
Aleš Lindič, prof. šp. vzgoje

DanLokacijaUraObdobjePosebnosti
TorekDvorana OŠ Šmarjeta18:00 - 19:003. december - 25. februarKoordinacijski poligoni, krožna oblika vadbe moči
PetekDvorana OŠ Šmarjeta17:30 - 18:306. december - 28. februarABC teka, agilnost in spretnost / športne igre

* Prihod v dvorano vsaj 10 min pred pričetkom v čisti športni obutvi, možnost tuširanja.
* Število vadečih je zaradi kvalitete vadbe omejeno. Prednost imajo tisti, ki plačajo za vse tri mesece.
* Vadnina za vse 3 mesece (torke in petke) znaša 70 eur. Posamičen obisk vadbe znaša 5 eur. POZOR! 24. IN 31.12 vadbe ODPADEJO.

Ugodnosti naših članov:

dresi

Dresi

Kvalitetni klubski dresi

popust_ikona2

Popusti

Popust na tekaško opremo

skupinske_vadbe

Skupinske vadbe

Skupinske vadbe in priprave

druzenje_ikona_1

Druženje

Skupni izleti z našimi člani.