Tekaške vadbe

Vadba je namenjena vsem, tudi začetnikom, s katerimi bomo pretečene metre in kilometre gradili postopoma, z vsemi osnovami pravilne tehnike in izvajanja teka v naravi.

Vaditelj Aleš

Sem Aleš Lindič, profesor športne vzgoje v osnovni šoli in bivši dolgoletni atletski trener v AK Krka Nm. Vodil sem skupino srednje in dolgoprogašev, ki tekmujejo pretežno na stadionih.

Poleg tega se ukvarjam še z rekreacijo, že osmo leto vodim organizirane tekaške vadbe, med drugim tudi že več let let sodelujem pri pripravah na DM tek za ženske, sodeloval sem z zavarovalnico Vzajemna in njihovim Varuhom zdravja in še nekaj podobnimi projekti. S tekom, tekmovalno in rekreativno sem povezan od svojih prvih tekaških korakov leta 2000, sedaj pa bolj kot tekmovalno skrbim za organizacijske in motivacijske nasvete.

Vadbe in Urnik

Tekaška vadba v dvorani OŠ Šmarjeta

Ponovno bo potekala tekaška vadba v športni dvorani OŠ Šmarjeta (vhod zadaj, iz rokometnega igrišča), v času od vključno torka, 29.11.2022, do četrtka, 02.03.2023. Vadba bo potekala v dveh terminih, torek 17:45-18:45 in četrtek 18:15-19:15. Torkovi termini bodo posvečeni visoko intenzivni vadbi za moč. Ob četrtkih bo več poudarka pri agilnosti in spretnosti, s krožno obliko vadbe moči. Pogoj za obiskovanje vadbe je točnost (prihod 10 min prej), termini v dvorani so omejeni in vadba ne more potekati preko dogovorjenega časa. Poleg tega pa so za vadbo obvezni čisti športni copati in brisača. Priporočeno je imeti tudi bidon ali plastenko z vodo. Vsi termini vadbe in morebitne spremembe so objavljene na Facebook strani Tekaška vadba Šmarješke Toplice. Se vidimo!
Aleš Lindič, prof. šp. vzgoje

DanLokacijaUraObdobjePosebnosti
TorekDvorana OŠ Šmarjeta17:45 - 18:4529. november - 28. februarABC teka, TABATA
ČetrtekDvorana OŠ Šmarjeta18:15 - 19:151. december - 2. mareckrožna oblika vadbe moči

* Prihod v dvorano vsaj 10 min pred pričetkom v čisti športni obutvi, obvezna brisača za vadbo
* Število vadečih je zaradi kvalitete vadbe omejeno. Prvi obisk je brezplačen.
* Cena <10 vadb =60,00 eur. Cena za neomejeno št. vadb = 100,00 eur. Plačilo vnaprej!
* Otroci, ki pridejo s starši, ki vadijo, BREZPLAČNO. Učenci OŠ Šmarjeta, BREZPLAČNO.
* Člani RD Revoz se vpišejo v evidenčni list.
* Člani Trim klub Krka se vpišejo v evidenčni list + doplačilo 1 eur / vadbo.

Ugodnosti naših članov:

dresi

Dresi

Kvalitetni klubski dresi

popust_ikona2

Popusti

Popust na tekaško opremo

skupinske_vadbe

Skupinske vadbe

Skupinske vadbe in priprave

druzenje_ikona_1

Druženje

Skupni izleti z našimi člani.