Tekaške vadbe

Vadba je namenjena vsem, tudi začetnikom, s katerimi bomo pretečene metre in kilometre gradili postopoma, z vsemi osnovami pravilne tehnike in izvajanja teka v naravi.

Vaditelj Aleš

Sem Aleš Lindič, profesor športne vzgoje v osnovni šoli in atletski trener v AK Krka Nm. Vodim skupino srednje in dolgoprogašev, ki tekmujejo pretežno na stadionih.

Poleg tega se ukvarjam še z rekreacijo, že peto leto bom vodil organizirane tekaške vadbe, med drugim tretje leto sodelujem tudi pri pripravah za DM tek za ženske, sodeloval sem z zavarovalnico Vzajemna in njihovim Varuhom zdravja in še nekaj podobnimi projekti. S tekom, tekmovalno in rekreativno sem povezan od svojih prvih tekaških korakov leta 2000, sedaj pa bolj kot tekmovalno skrbim za organizacijske in motivacijske nasvete.

Vadbe in urnik

Tekaška vadba v Šmarjeških Toplicah in Novem mestu *Tri lokacije: - Šmarješke Toplice (zbirališče na makadamskem parkirišču pri zunanjih bazenih Term Krka) - Novo mesto (ponedeljek pri parkirni hiša nasproti stadiona Portovald in četrtek na parkirišču pred MC Bršljin) - Dvorana OŠ Šmarjeta (vhod z zadnje strani, mimo rokometnega igrišča) *Strokovno vodena, izkušeni tekači, fizioterapevti in licencirani trenerji *Primerno za začetnike in izkušene tekače *Strukturirana vadba (ogrevanje, glavni del, ohlajanje) *Vse metode vzdržljivostnega teka (neprekinjena, intervalna, fartlek, klanci) *Možnost individualnega tekaškega programa (priprava na izbrano tekaško prireditev) *Skupinske prijave na tekaške prireditve, začetno predavanje, tekaški tabor, organiziran obisk tekaških prireditev *Vse dodatne informacije so na voljo na elektronskem naslovu: lindic.ales@gmail.com. Aleš Lindič, prof. šp. vzgoje

DanLokacijaUraObdobjePosebnosti
PonedeljekParkirna hiša Portoval Nm18:00 - 19:15celo letoIntervali, fartlek metode, več skupin
TorekParkirišče Šmarješke T.18:00 - 19:3012. marec - 26. novemberTehnika, vse metode vzdržljivostne vadbe
ČetrtekParkirišče Šmarješke T.18:00 - 19:307. marec - 28. novemberDve skupini: Začetniki + daljši teki. Poletni premor
ČetrtekPark. Mercator C. Bršljin Nm19:00 - 20:307. marec - 28. novemberDaljši, počasnejši teki, v več skupinah (različen tempo)
PetekDvorana OŠ Šmarjeta19:00 - 20:00marec-junij, sep.-nov.Poligoni, krožna oblika vaj za moč, spretnost, agilnost

*dodatna vadba:organizirani nedeljski daljši teki po predhodnem dogovoru in pred pol maratoni in maratoni
* Spremembe so objavljene v Facebook skupini Tekaška vadba Šmarješke Toplice (odpovedi vadbe, spremembe...)
* Vadnina se plačuje letno (najkasneje do 1.6.2019) ali po posameznem obisku.
* Letna vadnina znaša 100 eur. Posamičen obisk vadbe znaša 3 eur / 5 eur v dvorani.
* Člani rekreativnega društva Revoz imajo obiske vadb brezplačne oz. se vpisujejo v evidence na posameznih vadbah.
* Osebni program tekaških treningov po individualnem dogovoru (priprava na tekaške prireditve).

Ugodnosti naših članov:

dresi

Dresi

Kvalitetni klubski dresi

popust_ikona2

Popusti

Popust na tekaško opremo

skupinske_vadbe

Skupinske vadbe

Skupinske vadbe in priprave

druzenje_ikona_1

Druženje

Skupni izleti z našimi člani.