Tekaške vadbe

Vadba je namenjena vsem, tudi začetnikom, s katerimi bomo pretečene metre in kilometre gradili postopoma, z vsemi osnovami pravilne tehnike in izvajanja teka v naravi.

Vaditelj Aleš

Sem Aleš Lindič, profesor športne vzgoje v osnovni šoli in bivši dolgoletni atletski trener v AK Krka Nm. Vodil sem skupino srednje in dolgoprogašev, ki tekmujejo pretežno na stadionih.

Poleg tega se ukvarjam še z rekreacijo, že osmo leto vodim organizirane tekaške vadbe, med drugim tudi že več let let sodelujem pri pripravah na DM tek za ženske, sodeloval sem z zavarovalnico Vzajemna in njihovim Varuhom zdravja in še nekaj podobnimi projekti. S tekom, tekmovalno in rekreativno sem povezan od svojih prvih tekaških korakov leta 2000, sedaj pa bolj kot tekmovalno skrbim za organizacijske in motivacijske nasvete.

Vadbe in Urnik

Tekaška vadba v dvorani OŠ Šmarjeta

Po letu prekinitve bo letos ponovno potekala tekaška vadba, v športni dvorani OŠ Šmarjeta (vhod zadaj, iz rokometnega igrišča), v času od vključno torka 07.12.2021, do četrtka, 24.02.2022. Vadba bo potekala v dveh terminih, torek 17.30-18.30 in četrtek 18.00-19.00. Torkovi termini bodo posvečeni visoko intenzivni vadbi za moč. Ob četrtkih bo več poudarka pri agilnosti in spretnosti, s krožno obliko vadbe moči. Pogoj za obiskovanje vadbe PCT, zahteva se točnost (prihod 10 min prej), saj so termini v dvorani omejeni in vadba ne more potekati preko dogovorjenega časa. Obvezna oprema za vadbo so čisti športni copati in brisača. Priporočeno je imeti tudi bidon ali plastenko z vodo. Vsi termini vadbe in morebitne spremembe so objavljene na Facebook strani Tekaška vadba Šmarješke Toplice. Se vidimo!
Aleš Lindič, prof. šp. vzgoje

DanLokacijaUraObdobjePosebnosti
TorekDvorana OŠ Šmarjeta17:30 - 18:307. december - 22. februarABC teka, TABATA (vis. int. vadba za moč)
ČetrtekDvorana OŠ Šmarjeta19:00 - 20:009. december - 24. februarkrožna oblika vadbe moči

* Prihod v dvorano vsaj 10 min pred pričetkom v čisti športni obutvi
* Število vadečih je zaradi kvalitete vadbe in razmer omejeno. Prednost imajo tisti, ki so vnaprej prijavljeni. Prvi obisk je brezplačen.
* Cena <10 vadb =60,00 eur. Cena za neomejeno št. vadb = 100,00 eur. Otroci, ki pridejo s starši BREZPLAČNO. Plačilo vnaprej!
*Člani RD Revoz imajo vadbe brezplačne (vpis v evidenčni list). Člani Trim klub Krka se vpišejo v evidenčni list + doplačilo 1 eur / vadbo.

Ugodnosti naših članov:

dresi

Dresi

Kvalitetni klubski dresi

popust_ikona2

Popusti

Popust na tekaško opremo

skupinske_vadbe

Skupinske vadbe

Skupinske vadbe in priprave

druzenje_ikona_1

Druženje

Skupni izleti z našimi člani.